English

Svenska  

 

 

 

 

 

 

 

Diamond Flight Academy Scandinavia

 

 

 
 

Instructors

Startade min karriär med flygutbildning i Australien, en oförglömlig upplevelse och erfarenhet. Sedan fortsatte jag i Sverige med konvertering till Europeisk flyglicens och kort därefter flygutbildning i Kalifornien, USA. Efter en flyglärarkurs i Sverige började jag som flyglärare på flyggymnasiet i Arvidsjaur, fem år senare som Skolchef på Bromma och därefter som pilot på businessjet.

Tillsammans med mina kollegor och våra erfarenheter inom flygbranschen och flygutbildning kan vi erbjuda det bästa av våra erfarenheter till Dig som vill bli pilot. Vi arbetar alltid med säkerhet och kvalitet i fokus.

Efter din flygutbildning vill vi hjälpa dig med arbetssökandet. Du får hjälp med att skriva en bra CV som framhäver dina bästa egenskaper. Vi hjälper dig att välja rätt inrikting inom flyget då vi har erfarenheter från Businessjet, turboprop och tyngre luftfart.

Henrik Johansson

Flyginstruktör / Pilot Citation I -V & Hawker 800XP / Examiner

_______________________________

Startade min flygande karriär i USA med flygutbildning till pilot och instruktör, efter flygutbildningen arbetade jag som instruktör på den amerikanska flygskolan. Återvände senare till Sverige för att konvertera certifikaten till JAA och fortsatte arbeta som instruktör i Sverige. Detta ledde mig senare in till de större flygbolagen och jag har flugit Boeing 737 i Sverige och hela Europa. Har alltid varit aktiv inom flygutbildning och har utbildat kommerciella piloter i över tio år. Ser fram emot att få ses i Kalmar.

Michael Liedström

Flyginstruktör / Pilot Boeing 737 / Examiner

_______________________________

Kristof Könyves

Flyginstruktör / Pilot medical transfers /

_______________________________

Robert Ödlund

Flyginstruktör / Pilot Airbus 320, Boeing 737, MD80 / Examiner